De fotograaf

De fotograaf

Mijn naam is Ineke Flokstra, moeder van drie prachtige kinderen en partner van Geert Jan. Ik leg graag jullie persoonlijke verhaal vast. Ik fotografeer op locatie of bij jullie thuis waarbij ik gebruik maak van daglicht.

Voor een mooie zwangerschapsreportage en/of bruidsreportage kunnen jullie uiteraard ook bij mij terecht .Ook is het mogelijk de foto’s te bundelen in een mooi foto album of memory-box. Voorbeelden hiervan kan ik jullie altijd laten zien. Uiteraard kun je je foto ook bijvoorbeeld op canvas of op hout laten drukken. Er zijn talloze mogelijkheden.

Mocht je meer informatie willen of een afspraak willen maken, dan kan je contact met mij opnemen via de email: info@if-studio.nl of via
het contactformulier.

Momenteel ben ik druk bezig met een nieuwe website waardoor deze website niet meer aangevuld zal worden met nieuwe beelden. Hopelijk kan ik jullie binnenkort mijn nieuwe beelden snel laten zien op de nieuwe website. Hou mijn facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

over de fotograaf