Stijl & Werkwijze

Stijl


Mijn stijl van fotograferen laat zich het beste omschrijven als puur en zacht. Dit geeft de foto een mooie, rustige en natuurlijke uitstraling. Ik werk vaak met een witte achtergrond. Maar ook heb ik de beschikking over andere achtergronden, bijvoorbeeld hout. Maar ik sta altijd open voor eigen inbreng!. Veiligheid is heel belangrijk en daarom neem ik veel tijd voor een reportage, en dan met name bij newborns. Newbornreportages worden uitsluitend bij jullie thuis gedaan, in de eigen, vertrouwde omgeving van het kindje.

Werkwijze


De fotoreportage vindt plaats op locatie of bij jullie thuis. Op locatie gebruik ik, met name voor newbornfotografie, puur daglicht. Een fotoreportage (met uitzondering van de newbornreportages) duurt gemiddeld 60 minuten.

Na de fotoreportage krijg je een selectie van de fotoreportage te zien in een online gallery waar je een wachtwoord voor ontvangt. Zo kun je op je gemak de selectie bekijken en bestellen.

Indien je verhindert bent hoor ik dit graag zo spoedig mogelijk. Mocht je meer informatie willen over een fotoreportage naar keuze, neem dan contact per mail op: info@if-studio.nl
Ik stuur dan een uitgebreide, digitale informatiebrochure toe.